Frakt

Vi tilbyr rask levering med:

  • Posten: Hjemlevering til postkassen
  • Helthjem: Levering til nærmeste hentested
  • Porterbuddy: Få pakken levert på døren

 

Gratis frakt

Famme er en nettbutikk med alltid fri frakt og bytte! Hos oss er det ingen grense på hvor mye eller hvor lite man må handle for å få varene levert hjem gratis. Å handle på nett skal være trygt og enkelt hos oss. Vi vet at mange klikker seg rundt i nettbutikker og finner noe man liker, men så stopper handlingen ofte deretter. Frakt er for mange et hinder til å bestille hjem produktene man har sett på nett - og det skjønner vi godt!

Hvordan er størrelsen på klærne? Hvordan er stoffet? Kler fargen meg? Dette er spørsmål som kun kan besvares etter at plaggene er bestilt og prøvd på. Vi har full forståelse for at man ønsker å prøve seg frem, og derfor tilbyr vi alltid gratis frakt og retur til våre kunder. Her er det rom for å prøve nye trender og favoritter uten at det skal koste deg en krone!

   

Rask levering

Famme er en nettbutikk med rask levering. Dersom man bestiller før klokken 12 vil pakken bli levert samme dag med Porterbuddy! Standardlevering er 1-4 dager.

I kassen vil man få en oversikt over hvilken metode man ønsker å få pakken levert. Enten om man vil ha pakken i postkassen med Posten, på et utleveringssted med Helthjem eller på døren med Porterbuddy - har vi et alternativ som vil passe deg. Om du ønsker pakken levert på døren kan du selv bestemme hvilken dag pakken skal bli levert slik at du er sikker på når du kan forvente pakken på døren.

Få pakken levert i postkassen med Posten Få pakken levert på hentested med Helthjem Få pakken levert på døren med Porterbuddy

 

Betalingsmetoder

Betaling kan enkelt gjøres ved hjelp av den metoden som passer deg best. Du kan gjennomføre transaksjonen raskt med telefonen via Vipps, betale med bankkortet ditt eller vente med betalingen til varene har kommet ved hjelp av Klarna.

Betal med Vipps enkelt via telefonen Betal senere med Klarna, nedbetaling Betal med Visa kort Betal med Mastercard kort

 

Om du ønsker mer informasjon om retur og bytte se her!