Om Anfrag

Anfrag står for Antifragile: Man blir sterkere av å prøve å bli ødelagt. Ved å bli møtt med ting som hindrer seg, står i veien og som slår deg ned, vil man vil kunne nå sitt aller høyeste potensiale som et resultat. Hindringer og utfordringer blir man bare sterkere av! Vi har utviklet treningstøy og sko med antifragile-mentalitetet i bakhodet. Med vårt treningstøy vil du møte utfordringer med stil og bli pushet til å prestere ditt aller beste. 

Anfrag er for menn der ute som tørr å gå ut av komfortsonen, utfordre seg selv og nå nye høyder. 

 

Anfrag treningstøy

Vårt treningstøy er skapt for både funksjonalitet og stil. Med Anfrag treningsklær vil man føle seg høyt motivert og klar for en verdifull treningsøkt - der man ikke lar seg hindre av tøyet man bruker. Vårt treningstøy varierer i hvilke økter og treningstyper de egner seg for, samt temperaturer og komfort. Enten man ønsker seamless treningstøy eller treningstøy med lommer og praktiske detaljer, finner man det man trenger hos oss. 

 

Bærekraftig klesmerke

Det har aldri vært viktigere for klesindustrien å ta et stort steg i riktig retning når det gjelder bærekraft og miljøvennlighet. Dette vet vi hos Anfrag, og derfor har vi vært nøye med valg av leverandører som gir oss det vi trenger for å skape det beste treningstøyet der ute. Våre leverandører jobber aktivt for å kontinuerlig kutte ned på unødvendige slipp av ulike stoffer som skader miljøet og som samtidig jobber for at bedriftsmodellene deres skal være så bærekraftige som mulig. Fornybar energi og resirkulering av gamle materialer for å produsere tekstilene og stoffene deres er en av grunnene til hvorfor vi har valgt de leverandørene vi har.